1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Digitalisering is overal om ons heen. Het geeft ons de mogelijkheid om te groeien als mens en maatschappij. Daarnaast is er ook de keerzijde door verlies aan privacy en alsmaar groter wordende controle mechanismen door de Overheid en het bedrijfsleven die het Panopticon steeds dichter bij brengt. (Het Panopticon maakt het mogelijk groepen te controleren, disciplineren, bewaken, bestuderen, vergelijken en te verbeteren)

Creativiteit, humor en expressie zijn uitingen van een maatschappij die zich vrij voelt om te bewegen, handelen en ontwikkelen en worden gezien als belangrijke indicatoren voor de perceptie van geluk.

Dit ontwerp is exclusief voor ons bedacht en ontworpen door kunstenaarsduo Donkerbruinejas uit Houten. Het verbeeldt de creativiteit die het onmogelijke mogelijk maakt.

Het design van Doordruk Bitcoin is vastgelegd in de Bitcoin blockchain met behulp van Proof of Existence met transaction ID:
66d6207dca5d24ed237e9d6c60c85ee2447c9f24c2967f6e88ffeb03bcf14b9d

Uitgebreide informatie

 1. Kleur
  Donker blauw
 2. Design
  Doordruk
 3. Soort kleding
  T-shirt

Modern T-shirt gemaakt van zeer hoogwaardig, voorgekrompen single jersey. De professionele afwerking van de zijnaden, het necktape en de 1x1 rib kraag zorgen voor een optimaal draagcomfort. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt.

Dit T-shirt is speciaal ontwikkeld voor degene die alleen gaat voor het hoogst haalbare.

Productspecificatie
Kleur Donker blauw
Materiaal 100% katoen
Gewicht 180 g/m2
Kraag Rond
Mouwlengte Kort
Merk Clique
Maatadvies Regular fit
Artikelnummmer 29340-580DN-DD