1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Custom Gold Plated Special Edition 2019

The perfect gift & Collectible

  • Uniek in de wereld
  • Met óf zonder Bitcoin waarde verkrijgbaar
  • Uitzonderlijk goed beveiligd
  • Slechts 500 gemaakt!
  • Prijs ex BTW
Artikelcode: D001 | Niet leverbaar
€ 79,90 (€ 79,90 excl.)

Let op! Dit product is niet meer te koop.

Doordat per 18 mei 2020 nieuwe wetgeving is aangenomen, die zulke strikte eisen en kosten tot gevolg hebben, is het voor mij niet meer mogelijk om dit product te kunnen voeren.

De Bitcoin Starterskit is gestart als opleidingsmiddel om mensen op laagdrempelige manier kennis te laten maken met Bitcoin. Dit product is totaal ongeschikt voor mensen die het zouden willen gebruiken voor witwassen van geld of de financiering van terrorisme. Jammer genoeg is enige nuance in de wet niet mogelijk waardoor ook ik moet voldoen aan AMLD5 richtlijnen, verregaande KYC vereisten en registratie en toezicht vanuit DNB. De kosten hiervan wordt ongeveer begroot op 25.000,- euro per jaar.

Het was een leerzaam avontuur en ik heb met veel plezier mijn energie en geld hieraan besteed.

Met vriendelijke groet,
Stefan Taubert

Denarium Bitcoin is de volgende generatie fysieke bitcoin

Deze munt is een geweldig cadeau voor vrienden, familie of medewerkers van je bedrijf. De munten zijn zo ontworpen dat het inwisselen van de bitcoin-waarde zeer eenvoudig is. Wat is een fysieke Bitcoin? Klik hier voor uitleg.

Custom Value Denarium munten hebben, naast de verzamelaarswaarde, géén bitcoin waarde. Echter ze kunnen worden gekocht en geladen met iedere bitcoin waarde tussen de 0 tot 2 bitcoins. Je kunt bitcoins bij de aankoop laten toevoegen door Denarium, na aankoop zelf bitcoins aan de munt toevoegen of gewoon de munt waarderen zoals die is. Het later toevoegen van bitcoin is zeer eenvoudig door de bijgeleverde QR-code die gescand kan worden en waar je de bitcoins dan aan verstuurd. De munt kan gezien worden als een zeer goed beveiligde hardware-wallet. Het is onmogelijk om de bitcoin waarde op de munt in bezit te krijgen zonder in bezit te zijn van de munt én zonder het holografische zegel te verbreken.

Hologram
De private key, die in de munt opgesloten zit, is afgedrukt als platte tekst en als QR-code, waardoor het importeren of verzenden van de bitcoins zeer gemakkelijk is. Uitleg hoe Denarium munten werken in meer detail vind je hier. Er is ook een Knowledge Base met alle mogelijke vragen die er gesteld zouden kunnen worden.

Beveiliging
Het high-tech CertiLine BarCard® pakket beschermt de munt tegen onwenselijke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld vervalsing of oneigenlijk gebruik van de bitcoins zonder medeweten van de eigenaar. Wanneer de BarCard® wordt geopend, wordt een sterk beveiligingspatroon weergegeven op het interne oppervlak van beide kaarthelften. Onopgemerkt hergebruik of montage van het pakket is niet mogelijk.

Youtube reviews
Ontdek hoe Denarium-producten werken en eruit zien via deze videorecensies. Uiteraard overtreft niets het ervaren van het werkelijke product in je handen. Niettemin bieden deze video's een levensechte weergave van dit product en de functies ervan.

Dit is een affiliatie product. Betaling, levering en support wordt geleverd door Denarium.

Pakket van de munt

Het high-tech CertiLine BarCard® pakket beschermt de munt tegen onwenselijke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld vervalsing of oneigenlijk gebruik van de bitcoins zonder medeweten van de eigenaar. Wanneer de BarCard® wordt geopend, wordt een sterk beveiligingspatroon weergegeven op het interne oppervlak van beide kaarthelften. Onopgemerkt hergebruik of montage van het pakket is niet mogelijk.

Compatibele muntdozen voor de BarCard®:

Muntdoos #4

Muntdoos #6

Compatibele Muntcapsules na de BarCard® wordt geopend:

30 mm Muntcapsule 10-pack

 

Denarium Database

Met de Denarium Database kan je de status verkennen en het bitcoin-adres vinden van elke Denarium Bitcoin die ooit is geproduceerd. Je kunt ook grafieken over de producten zien. Zoek producten met een serienummer of met de acht eerste bits, gelegen in het hologramvenster. Met een Bitcoin-adres is het mogelijk om de balans van een specifiek product te bekijken. Je hebt het Bitcoin-adres nodig om geld toe te voegen aan je product. Denarium onthult op geen enkele wijze klantgegevens in de database.

 

Veilige, snelle en betrouwbare betaalmethoden bij Denarium

Creditcards en betaalpassen zijn een veilige en snelle betaalmethode voor wereldwijde betalingen. BTCPay biedt Bitcoin-betalingen met 0% transactiekosten. Ook ondersteunt het instant SEPA-betalingen tot 50 EUR. SEPA-betalingsstandaards voor Single Euro Payment Area is een betaalmethode voor klanten binnen het eurogebied. CoinPayments kan worden gebruikt om te betalen met Litecoin, Ethereum en Ripple. CoinPayments heeft een transactievergoeding van 1%.

 

Bitcoin waarde:

Aanpasbaar iedere waarde tussen 0 tot 2 bitcoin

Privésleutel:

mini-privésleutelformaat met 30 tekens

Adrestype:

Base58

Diameter:

3.00 cm / 1.181 inch

Dikte:

2,5 mm / 0,098 inch

Gewicht:

12,9 g / 0,455 ounces

Materiaal:

Koper

Afwerking:

Gouden beplating met rode afwerking

Het land van het munt:

China

Muntjaar:

2019

Mintage:

500

Limited edition:

Ja

Privésleutel:

mini-privésleutelformaat met 30 tekens