1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Bitcoin Starterskit (2019)

Voor wie wil starten met Bitcoin!

  • Uniek design met volledige beginnershandleiding
  • Bitcoin Giftcard t.w.v. 15- euro
  • Vrijgesteld van BTW
  • Uitermate geschikt voor de beginnende bitcoin bezitters
  • 2018 en 2019 zijn hetzelfde product alleen een ander design
Artikelcode: SK19 | Niet leverbaar
€ 29,95 (€ 29,95 excl.)

Let op! Dit product is niet meer te koop.

Doordat per 18 mei 2020 nieuwe wetgeving is aangenomen, die zulke strikte eisen en kosten tot gevolg hebben, is het voor mij niet meer mogelijk om dit product te kunnen voeren.

De Bitcoin Starterskit is gestart als opleidingsmiddel om mensen op laagdrempelige manier kennis te laten maken met Bitcoin. Dit product is totaal ongeschikt voor mensen die het zouden willen gebruiken voor witwassen van geld of de financiering van terrorisme. Jammer genoeg is enige nuance in de wet niet mogelijk waardoor ook ik moet voldoen aan AMLD5 richtlijnen, verregaande KYC vereisten en registratie en toezicht vanuit DNB. De kosten hiervan worden ongeveer begroot op 25.000,- euro per jaar. Ik zou dan ieder jaar minimaal 2500 Starterskits moeten verkopen alleen om geen verlies te maken op de kosten voor registratie en toezicht van DNB. Dit is voor mij een onmogelijke ambitie waar ik niet in geloof.

Het was een leerzaam avontuur en ik heb met veel plezier mijn energie en geld hieraan besteed.

Met vriendelijke groet,
Stefan Taubert

Let op! Virtuele valuta's, ook wel cryptocurrencies, kunnen worden omschreven als een betaalmiddel dat niet wordt gecontroleerd en niet is uitgegeven of gegarandeerd door een centrale bank. Bitcoin en Ethereum zijn bekende voorbeelden, maar er bestaan daarnaast honderden verschillende virtuele valuta. De AFM en de Nederlandsche Bank (DNB) houden geen toezicht op deze virtuele valuta’s. Mocht je meer willen weten over de risico’s ga dan naar AFM over virtuele valuta.