1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

De dag dat Bitcoin online ging was het een non-issue in de board-rooms van (centrale-) banken. Daar waren ze druk met het overeind houden van ons financiële stelsel. Het huidige financiële stelsel is door angst en de daarop volgende regulering vleugellam gemaakt. De innovatiekracht van banken is ondergeschikt aan wetgeving. De banken lijken de behoefte van consumenten en bedrijven uit het oog te zijn verloren. De ruimte om het monetaire beleid te beïnvloeden is inmiddels zeer beperkt en het risico dat een volgende financiële crisis niet te redden valt is aanwezig.

Bitcoin, als moeder van alle cryptocurrency, heeft de potentie om banken overbodig te maken en de mensen zelf verantwoordelijk te maken voor hun bezit en transacties. Als er niets is, hoef je het ook niet meer te redden!

“The root problem with conventional currency is all the trust that's required to make it work. The central bank must be trusted not to debase the currency, but the history of fiat currencies is full of breaches of that trust. Banks must be trusted to hold our money and transfer it electronically, but they lend it out in waves of credit bubbles with barely a fraction in reserve. We have to trust them with our privacy, trust them not to let identity thieves drain our accounts.” -Satoshi Nakamoto

Dit ontwerp is exclusief voor ons bedacht en ontworpen door EnOf Creatieve communicatie uit Utrecht. Het verbeeldt de potentie van Bitcoin met een knipoog naar ons verleden.

Het design van Bitcoin makes banks obsolete is vast gelegd in de Bitcoin blockchain met behulp van Proof of Existence met transaction ID:
6f6c4cea8f584b34df6bf3d031d0dd4e2892295282effd91ac7c6f881e26bbcc

Uitgebreide informatie

 1. Kleur
  Grijs
 2. Design
  Make banks obsolete
 3. Soort kleding
  T-shirt

Modern T-shirt gemaakt van zeer hoogwaardig, voorgekrompen single jersey. De professionele afwerking van de zijnaden, het necktape en de 1x1 rib kraag zorgen voor een optimaal draagcomfort. De behandelingen met softener en enzymen zorgen ervoor dat het T-shirt zacht en glad aanvoelt.

Dit T-shirt is speciaal ontwikkeld voor degene die alleen gaat voor het hoogst haalbare.

Productspecificatie
Kleur Grijs
Materiaal 100% katoen
Gewicht 180 g/m2
Kraag Rond
Mouwlengte Kort
Merk Clique
Maatadvies Regular fit
Artikelnummmer 29340-95G-SPZ