1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Digitalisering is overal om ons heen. Het geeft ons de mogelijkheid om te groeien als mens en maatschappij. Daarnaast is er ook de keerzijde door verlies aan privacy en alsmaar groter wordende controle mechanismen door de Overheid en het bedrijfsleven die het Panopticon steeds dichter bij brengt. (Het Panopticon maakt het mogelijk groepen te controleren, disciplineren, bewaken, bestuderen, vergelijken en te verbeteren)

Creativiteit, humor en expressie zijn uitingen van een maatschappij die zich vrij voelt om te bewegen, handelen en ontwikkelen en worden gezien als belangrijke indicatoren voor de perceptie van geluk.

Dit ontwerp is exclusief voor ons bedacht en ontworpen door kunstenaarsduo Donkerbruinejas uit Houten. Het verbeeldt de creativiteit die het onmogelijke mogelijk maakt.

Het design van Doordruk Bitcoin is vastgelegd in de Bitcoin blockchain met behulp van Proof of Existence met transaction ID:
66d6207dca5d24ed237e9d6c60c85ee2447c9f24c2967f6e88ffeb03bcf14b9d

Uitgebreide informatie

 1. Kleur
  Zwart
 2. Design
  Doordruk
 3. Soort kleding
  Trui

Hoogwaardige sweater.

Aantrekkelijke ronde hals sweater met een comfortabele pasvorm. De sweater is professioneel afgewerkt met necktape en 1x1 stretch rib in de boord, bij de kraag en onderaan de mouwen voor een optimaal draagcomfort.

De stof is van hoogwaardige, zachte en gestabiliseerde kwaliteit die mooi blijft, ook bij intensief wassen. De behandeling met softener zorgt ervoor dat de sweater zacht aanvoelt.

Productspecificatie
Kleur Zwart
Materiaal 65% polyester, 35% katoen
Gewicht 300 g/m2
Kraag Rond
Mouwlengte Lang
Merk Clique
Maatadvies Regular fit
Artikelnummmer 21030-99B-DD