1. Starterskit op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Digitalisering is overal om ons heen. Het geeft ons de mogelijkheid om te groeien als mens en maatschappij. Daarnaast is er ook de keerzijde door verlies aan privacy en alsmaar groter wordende controle mechanismen door de Overheid en het bedrijfsleven die het Panopticon steeds dichter bij brengt. (Het Panopticon maakt het mogelijk groepen te controleren, disciplineren, bewaken, bestuderen, vergelijken en te verbeteren)

Creativiteit, humor en expressie zijn uitingen van een maatschappij die zich vrij voelt om te bewegen, handelen en ontwikkelen en worden gezien als belangrijke indicatoren voor de perceptie van geluk.

Dit ontwerp is exclusief voor ons bedacht en ontworpen door kunstenaarsduo Donkerbruinejas uit Houten. Het verbeeldt de creativiteit die het onmogelijke mogelijk maakt.

Het design van Doordruk Bitcoin is vastgelegd in de Bitcoin blockchain met behulp van Proof of Existence met transaction ID:
66d6207dca5d24ed237e9d6c60c85ee2447c9f24c2967f6e88ffeb03bcf14b9d

Uitgebreide informatie

 1. Kleur
  Zwart
 2. Design
  Doordruk
 3. Soort kleding
  Hoodie

Hoogwaardige hoodie

Hoogwaardig trui met capuchon en een moderne pasvorm. De trui is gemaakt van zacht, soepel en comfortabel polyester. De capuchon is gemakkelijk te verstellen middels een trekkoord.

Verder heeft de trui een buidelzak op de voorzijde met een extra zak met rits. De behandeling met softener zorgt ervoor dat de trui zacht aanvoelt.

Moderne pasvorm
Gemaakt van zacht, soepel en comfortabel polyester
Verstelbare capuchon
Buidelzak met een extra zak met rits
De behandeling met softener zorgt ervoor dat de trui zacht aanvoelt

Productspecificatie
Kleur Zwart
Materiaal 100% polyester. (Solid 215 g/m2, melange)
Gewicht 240 g/m2
Kraag Rond met capuchon
Mouwlengte Lang
Merk Clique
Maatadvies Regular fit
Artikelnummmer 21062-99B-DD